Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه سی بی اس، افزایش دوباره قیمت داروی دیابت در آمریکا باعث شده است یک چهارم مبتلایان با سهمیه بندی دارو مواجه شوند و عده‌ای نیز برای تهیه دارو به کانادا سفر کنند.

بهای بالای انسولین در سراسر آمریکا بسیاری از خانواده‌هایی را که بیماران مبتلا به دیابت نوع یک دارند را مجبور کرده تا برای خرید دارو به کانادا سفر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بازه زمانی سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ بهای انسولین در سراسر آمریکا تقریبا دو برابر شده است. به همین منظور برخی از بیماران و خانواده‌های آن‌ها برای تهیه دارو مسیر ۸۱۷ مایلی از مینیاپولیس، مینه سوتا تا اونتاریو را با اتوبوس می‌پیمایند تا داروی مورد نظر خود را از همسایه شمالی تهیه کنند.

یکی از بیماران در این باره به سی بی اس نیوز گفت: برای ما [بیماران دیابتی] انسولین همانند اکسیژن است. ما به آن نیاز داریم. باید در ماه سه آمپول انسولین تزریق کنم که حتی با بیمه هزینه آن بیش از ۷۰۰ دلار در ماه می‌شود.

وی افزود: کمبود این دارو و همینکه داروی خود را در یخچال نداری باعث اضطراب مضاعف ما می‌شود.

یک بیمار دیگر درباره بهای انسولین در آمریکا گفت: یک آمپول انسولین در آمریکا بهایی بالغ بر ۳۴۰ دلار دارد. این در حالی است که بهای آن در فاصله ۸۰۰ مایلی در کانادا از ۳۰ دلار فراتر نمی‌رود.

فرد دیگری که برای خرید داروی دیابت راهی کانادا شده است می‌گوید ۲۴۳ دلار برای خرید دارو در کانادا پرداخت کرده، در حالیکه قیمت این بسته در آمریکا به ۳۰۶۰ دلار می‌رسد.

افزایش بهای انسولین در آمریکا باعث شده تا کاروان‌های بیماران دیابتی برای تامین داروی مورد نیاز خود با بهای کمتر با اتوبوس مسیر طولانی تا شهر‌های مرزی کانادا را طی کنند. انسولین در کانادا بسیار ارزانتر از آمریکاست، زیرا در این کشور طرح بهداشت عمومی اجرا می‌شود و دولت ضمن مذاکره با شرکت‌های داروسازی، قیمت گذاری دارو را بر عهده دارد. این در حالی است که در آمریکا شرکت‌های داروسازی با شرکت‌ها بیمه وارد مذاکره می‌شود و بهای داروی بیمه شده و بیمه نشده را تعیین می‌کنند.

تقریبا ۷.۵ میلیون آمریکایی به انسولین نیاز دارند تا زنده بمانند. این دارو عمدتا توسط سه شرکت در این کشور عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا بحران انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۵۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو منصوب شد

با حکم معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو دکتر غلامحسین صادقیان به عنوان "سرپرست اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو" منصوب شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با حکم سید حیدر محمدی؛ رئیس سازمان غذا و دارو دکتر غلامحسین صادقیان به عنوان "سرپرست اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو" منصوب شد.

پیش از این، محمد پیکانپور این سمت را برعهده داشت. پیکانپور با ابلاغ معاون رئیس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه به ریاست " امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه" منصوب شده است.

غلامحسین صادقیان، دارای مدرک دکترای داروسازی است و از سوابق کاری او می‌توان به ریاست انجمن داروسازان اصفهان و سرپرست اداره کل حوزه ریاست سازمان غذا و دارو اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «داروی رشد مجدد دندان» تولید شد
  • هشدار نسبت به نبود دارو‌های بیماران پیوند کبد/ «فیبرینوژن» و «بازیلیکسیمب» موجود نیست
  • داروی ایرانی SMA به مرحله ارزیابی کیفی رسید
  • داروی ایرانی SMA در چه مرحله‌ای است؟
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو منصوب شد
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان